ПРИКЛУЧИ СЕ и помогни

Во борбата со

#СекојЗалакЗначи

ОБРОК ЗА СИТЕ!

КОМУ ПОМАГАМЕ?

Главна дејност и мисија на нашата организација се состои во собирање на вишоци храна од сите оператори со храна (производители, дистрибутери и трговци..), вишокот на земјоделски, земјоделско-индустриски и трговски производи, нивно складирање, евиденција, сортирање и дистрибуција до сиромашните и социјално загрозените категории наши сограѓани, со посредство на хуманитарните организации, социјалните установи и институциите кои исто така помагаат и се вклучени во борбата против сиромаштијата и гладот.

ЈАС ЗАСЛУЖУВАМ

Нула глад во цела држава

Ние се грижиме за социјално ранливите семејства!

0
ПРОЕКТИ
0
ПОДЕЛЕНИ ОБРОЦИ
0
ДОНАЦИИ
0
НАХРАНЕТИ СЕМЕЈСТВА

Секојдневна помош и поддршка

Новости и информаци

Активности

бидете хумани

помгнете ни ВО БОРБАТА СО ГЛАДТА И СИРОМАШТИЈАТА

Главна дејност и мисија на нашата организација се состои во собирање на вишоци храна од сите оператори со храна (производители, дистрибутери и трговци..), вишокот на земјоделски, земјоделско-индустриски и трговски производи, нивно складирање, евиденција, сортирање и дистрибуција до сиромашните и социјално загрозените категории наши сограѓани, со посредство на хуманитарните организации, социјалните установи и институциите кои исто така помагаат и се вклучени во борбата против сиромаштијата и гладот.

ТИЕ ЗАСЛУЖУВААТ

БАНКА ЗА
ХРАНА МАКЕДОНИЈА

Телефон: 070 343 636
Е-маил: bankazahranamk@gmail.com

ПИШИ НИ

Пиши ни емаил и сврзи се со нас и стани дел од борбата против гладта и сиромаштијата и помогни на најзогрозените фамилии во нашето општество.